Bork Odin med 3 V75 vinnere deriblant Laumb vinneren !

Bork Odin hadde nok en stor dag med sine avkom i kveld.

Reime Kongen tok seg av Lars Laumbs Løp etter et solid speed rykk ned siste langside som holdt til sikker seier. Vinnertiden ble 25.1v/2640m med   125 000,- i førstepremie. Kusk og oppdretter Ove B. Reime, mens Jenny Thygesen står som trener.

Bleke Borken gikk feilfritt denne gang og fikk tidlig tet. Derfra var han overlegen sammen med trener og kusk Noralf Brekken og alene på målfotoet. Vinnertiden ble 28.2v/2640m med

60 000,- i førstepremie.

Smedheim Staut hadde tatt turen fra Forus sammen med trener og kusk Kjetil Djøseland og var litt bortglemt denne gang. Smeheim Staut fikk et fint løp i rygg leder og perfekt åpning til slutt og spurtet inn til sikker seier. Vinnertiden 23.0a/1609m med 80 000,- i førstepremie.