Julehilsen og oppsummering fra Born In The U.S.A

⭐JULEHILSEN OG 2023 OPPSUMMERT⭐
FOR et år 2023 har vært for Born In the USA som avlshingst!
Med kun to årganger i banen har resultatene vært helt overveldende, og sesongen 2023 ble toppet med en Derby-vinner i den første årgangen, Born In Bergen🏆
Og flere storløpsseirer har det blitt, det har blant andre nesten-millionær og 1.10-traver Bunny sørget for👏 Og en rekke av andre flotte prestasjoner – det er bare å bla bakover blant innleggene på denne siden for å se hva som har vært prestert🤩
Til sammen har 3- og 4-åringene til Born In the USA sanket over 40 seirer og kjørt inn over 3,2 millioner i 2023. Seiersprosenten er meget sterke 23 % i skrivende stund!
Av alle hingster med over 10 startende avkom er det kun hans far Muscle Hill og Ready Cash som har høyere seiersprosent (begge 24 %).
Tallenes tale er klar – Born In the USA gjør det knallsterkt på avlshingst-statistikkene for 2023. Han topper listen over innkjørt for 4-åringene, og er blant de fem beste på innkjørt for 3-åringene. Også på listene over flest seirer i 2023 er han blant topp fem både for 3- og 4-åringene.
Utrolig nok er Born også inne på topp 10-listen for alle årganger av avkom totalt, både når det kommer til innkjørt og antall seirer. Det betyr at han med sine 3- og 4- åringer allerede matcher topphingstene som i 2023 hadde avkom i alle aldre til start!
Vi takker alle som har benyttet Born In the USA på sin hoppe, og gleder oss til alle nye håpefulle som skal se dagens lys i 2024😍
Vi er stolte av å kunne tilby en budsjettvennlig, norskoppstallet hingst som avler toppindivider🐴✨
Born er klar for nye hopper på Jæren Hingst i 2024, og sender fersk sæd til stasjoner over hele Norge. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål. Vi tilbyr rabatt ved flere hopper samt de som har benyttet Born In the USA hos Jæren Hingst tidligere.
VI ØNSKER ALLE TRAVVENNER EN GOD JUL OG ALT GODT FOR 2024 !