Bork Odin, Offshore Dream og From Above på Bjerke

Dagens V75 kjøring ble innledet med seier til Lille Helge e. Bork Odin der Kjetil Rekdal og familien Østrått er involvert på eiersiden. Ekvipasjen med Høitomt som kusk hadde til slutt full kontroll fra dødens og vant på 27.0/1609a med 24 000,- i første. Hesten trenes av Kjetil Helgestad. Helge Sletmoen er oppdretter som har en helsøster som er 4 år og en åring som er helbror som er solgt til Erik Engen. – Jan Aki e. Offshore Dream er en fin hest som Morten A. Pedersen har på sin stall. Jan Aki gjorde et sterk løp på Bjerke i dag og vant på 17.1/2100a med 20 000,- i første i et ungdomsløp der Patrick Larsen kjørte.  – Gentletron e. From Above ( Bilde ) var gjort til stor favoritt og skuffet ikke fra tet og vant på tiden 16.2/2100a med 30 000,- i første