Solid årsdebut av Revelation e. Readly Express.

3-åringene til Readly Express fortsetter å gjøre det bra og kveld hadde han to solide vinnere. – Revelation tjente nesten 1,5 mill sek i fjor som 2 åring og i kveld på Jægersro gjorde Readly Express sønnen årsdebut. Per Nordstrøm som trener og kjørte tok det rolig fra start og gled siden rolig frem i dødens. Da lederen feilet under press ut mot oppløp ble det enkelt for Revelation som imponerte på 15.4/2140a og fikk 60 000 sek for seieren.
På Solvalla hadde duoen Kihlstrøm/Walmann en dubutant i Cup Of Tea. Cup Of Tea tok tet, men slapp etter 500m. 500m igjen gikk han rolig ut i dødens og så ut til å ha mye å kjøre med. Ned oppløpet satt Kihlstrøm og tittet på de andre og så ut til å vinne enkelt. Readly Express sønnen vant på 17.4/2140v og fikk med seg 60 000 sek.