Forus 16.04 & Bjerke 17.04. Egon tilbake

Egon var tidlig en snakkhest, men fikk problemer. Nå var Egon e. Bork Odin tilbake som en vinner etter mange måneders pause. Avsluttet sterkt til seier i et amatørløp for Knut Robin Dalsbotten. Vinnertiden ble 29.1/2100a med 24 000,- i første. Løpet før på Bjerke vant Komnes Bork e. Bork Odin på 26.6/2100a med 30 000,- i første. – Love You leverer jevnt bra med vinnere. På Forus tirsdag var Tom Erga ute med kapasitethesten You Love som vant meget enkelt etter å ha blitt kjørt til tet på første langside. På Bjerke onsdag hadde Bo Westergård tatt turen fra Danmark med Eurora som fikk et fint løp i rygg på storfavoritten og var meget bra til seier på 13.5/2100a med 24 000,- i første. – Moe Odin sine avkom fortsetter å gjøre det bra. Førlands Tor var en solid vinner for Tjordal på tirsdag, mens Lille Olga avsluttet bra til seier på Bjerke.