Resultater Sørlandet. Nok en bra dag for Moe Odin

Moe Odin leverer vinnere som aldri før og hadde igjen 2 fine vinnere etter seg. Lesja Odin sto vanskelig til, men etter en imponerende sisterunde har han fortsatt til gode å tape og tok sin 16 seier av 16 mulige. Vinnertiden i dag ble 25.6 som er ny volterekord og fikk med seg nye 14 000,- på konto. – Langland Odin er også en flott Moe Odin sønn som i dag tok seg av Sørlandsmesterskapet med 50 000,- i første. Satt langt bak underveis, men etter en solid avslutning var han først på streken på vinnertiden 25.4/2140mv som også var ny rekord. Øystein Tjomsland trener. Bror Vidar kjørte.

Credit Vinner fikk seg også en avkomseier i kveld i Royal Winner som spurten inn til seier på sterke 13.7/1609ma.
Dansken e. Ens Snapshot er i fin utvikling og vant lett fra tet for kusk LArs Anvar Kolle. Per Gottling trener 4-åringen som vant på 17.1/2140a.