Moe Odin og Bork Odin stasjonshingster i 2019

Far og sønn  er klare som stasjonshingster hos oss også i 2019. – Bork Odin er allerede fulltegnet etter et fantastisk år med avkom som har hevdet seg i toppen i årgangsløpene i år.. Vi nevner Ängsborken, Rappstjernen, Møller Tom, Tangen Trygg, Skeie Stjerna og Karmland Anna. – Moe Odin har vi ventet med å ta imot bestillinger på til vi så hvordan drektighetsresultatene ble i år,  han fungerer fortsatt meget bra!.. Vi har ca 60 drektige i år av 89 og da er det flere som ikke er sjekket. Vi kutter ut sendinger til Sverige neste år og konsentrerer oss om mest mulig drektige i Norge og håper de fleste kommer til stasjonen der drektigheten er meget bra. Av 60 drektige er 43 på stasjonen og 17 på sending. Moe Odin leverer fortsatt og har hatt avkom som Valle Ask,  Brenne Banker, Haugestad Alma, Lome Diamant,  Sjø Gull, Moe Harjar og Tangen Frida blant unghesten som har hevdet seg.