First Daidou e. Univers de Pan i monte.

01.03: Treårige First Daidou, e. Univers de Pan, debuterade i monté för lite över två veckor sedan och visade redan då vilken fin travare han är då han placerade sig som tvåa i Prix Edouard Marcillac på Vincennes.

Idag var det dags igen. Han startade i Prix Felicien Gauvreau där 120.000 Euro skulle fördelas.

Han reds av Romain Derieux som åter en gång tog det lugnt från start och hamnade i tredje invändigt under tiden som sjuan Fascinoso de Lou snodde ledningen från åttan Fandango du Chene  och drog iväg som  en avlöning  och lyckades skaffa sig ett rejält avstånd till dom övriga.
Men i sista sväng strax före upploppet så blev det tomt i tanken och First Daidou var ifatt och tog täten.

Han blev kraftigt uppvaktad av femman Fiaschetto men First Daidou lyckades sätta nosen först över mållinjen.
Han vann på tiden 1.18,2/2700 meter och fick in 54.000 Euro på sitt konto idag.