Prix d Amerique 2016

I morgen braker det løs i Paris med Prix d’Amerigue. Vi har fire av våre importhingster på startstreken. Timoko  er vel den som rangeres nærmest Bold Eagle etter imponerende seier i Prix de Bourgogne. Up And Quick har skuffet i oppkjøringen, men trener har hatt full fokus på dette løpet og er den store outsideren i løpet. Den tidligere Oslo Grand Prix vinneren Univers de Pan har startet lite på Vincennes, men fikk 3 plass i Prix de Bourgogne 3 januar og er nok fornøyd med topp 5. Bird Parker er en spennende Ready Cash sønn som Jos Verbeck mener er den sterke hesten han har kjørt. Er fersk med sine 5 år, men kan overraske med en bra plassering. Vi håper selvfølgelig på bra løp for » våre» hingster, men i morgen håper vi på norsk og krysser fingrene for Lionel og Support Justice og ønsker kretsen rundt hestene lykke til!